Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس امور مالیاتی با بیان اینکه با اجرای کامل سامانه مودیان، بخش قابل توجهی از فعالیت‌های اقتصادی زیرزمینی کاهش می‌یابد، گفت: هوشمند سازی نظام مالیاتی باعث کاهش خطای سهوی و عمدی انسانی شده و عدالت مالیاتی را برقرار می‌کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سیاوش غیبی‌پور؛ کارشناس امور اقتصادی با بیان اینکه سیستم سامانه محوری، هزینه پرداخت مالیات را کاهش می‌دهد، اظهار کرد: در این نظام هوشمند، هر شهروند معمولی می‌تواند در سامانه مالیاتی اظهارنامه خود را ثبت و یا قبوض مالیات خود را به سهل‌ترین روش ممکن پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این استاد دانشگاه با بیان اینکه هوشمند شدن سامانه مالیات به حذف دیدار چهره به چهره با مامور مالیاتی منجر می‌شود، گفت: وقتی نظام مالیات مانند همه جای دنیا هوشند باشد، خطای سهوی و عمدی انسانی حذف و نتایج بر اساس سامانه، ارائه و شائبه‌ها و اعتراض‌ها در خصوص مسأله مالیات نیز کاهش می‌یاید.
وی با بیان اینکه همه شهروندان می‌توانند در صورت هوشمند شدن به راحتی در سامانه مالیاتی ثبت‌نام کنند و این امر تأثیر بسزایی بر کاهش زمان و هزینه دارد، یادآور شد: در این راستا شهروندان می‌توانند اعتراض مالیاتی خود را براساس برگه تشخیص یا آرای هیأت‌های مختلف به ثبت برسانند.
این مدرس دانشگاه با بیان اینکه هوشمندسازی، فرآیند مالیات‌ستانی را تسهیل می‌کند، اذعان کرد: لازم است یک چرخه ایجاد شود که فرایند مالیاتی از ثبت نام تا اجرای مالیات و ... را پوشش دهد؛ در واقع اگر به صورت کامل این فرآیند سامانه محور شود، سبب ماندگاری اطلاعات همه افراد شده و این امر کمک شایانی به شفاف‌سازی می‌کند.
غیبی‌پور تشریح کرد: در گذشته به دلایل مختلفی امکان از بین رفتن اطلاعات افراد بود؛ اما با هوشمند شدن سامانه این اتفاق رخ نخواهد داد و شهروندان می‌توانند با ورود به سامانه، سابقه فعالیت، کارنامه مالیاتی و اطلاعات خود را به طور کامل و شفاف مشاهده کنند.
وی با بیان اینکه راه‌اندازی پایانه‌های فروشگاهی و استقرار پایانه‌ها سابقه ۱۰ ساله در کشور دارد، یادآور شد: دلایلی همچون نبود زیرساخت مناسب، آماده نبودن اصناف و همکاری نکردن با این سامانه موجب شده که سال‌ها این سامانه مسکوت باقی بماند؛ اما اکنون باید اجرایی شود.
این کارشناس مالیاتی با بیان اینک شفاف‌سازی که از طریق هوشمندسازی سامانه انجام می‌شود، دو پیام مالیاتی و درآمدی خواهد داشت، ابراز کرد: به دلایل مختلف برخی از افراد و کسبه حاضر نیستند که اطلاعات مالی آن‌ها افشا شود و در واقع یکی از علل عدم توسعه و موفقیت این سامانه، عدم همکاری به دلیل ترس افشا اطلاعات خود است.
غیبی‌پور با بیان اینکه با اجرای کامل سامانه مودیان، بخش قابل توجهی از فعالیت‌های زیرزمینی کاهش می‌یابد، عنوان کرد: به تمام تراکنش‌های مالی مالیات تعلق می‌گیرد و با اجرای این طرح، شفاف‌سازی صورت می‌گیرد و عدالت مالیاتی برقرار می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مالیات سازمان امور مالیاتی هوشمندسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۸۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه تاکید کرد، کاهش معافیتهای مالیاتی بر مبنای سیاستهای اعلامی رهبری بود که در برنامه هفتم توسعه نیز گنجاده شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 با اشاره به ابهامات در خصوص لغو معافیتهای مالیاتی و اختلاف 100 هزار میلیارد تومانی در بخش اول و دوم بودجه امسال گفت:‌ دولت در ابتدا 122 همت مالیات پیش بینی کرده بود و ما وقتی بررسی کردیم دیدیم  65 هزار میلیارد تومان  بیشتر است.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه گفت: براین اساس نوع محاسبه را درست کردیم و موضوع به این شکل بود که دولت 6 واحد در واقع مالیات بر ارزش افزوده دارد هر کدامش 75 همت است ؛ 6 در 75 می‌شود 450 هزار میلیارد تومان اما  دولت 385 هزار میلیارد تومان حساب کرده بود. بر این اساس  65 هزار میلیارد تومان از افزایش مجموع درامد مالیاتها برای اصلاح شیوه محاسبه این قسمت است، پس مالیات افزایش پیدا نکرد و موضوع مرتبط با نوع و شیوه محاسبه بود.

کاهش معافیتهای مالیاتی برمبنای برنامه هفتم توسعه بود

وی در بخش دیگری از توضیحات خود در خصوص بودجه 1403 گفت: از دیگر سو دربودجه 1403 معافیت‌های مالیاتی را کم کردیم، بر این اساس اعلام کردیم شرکت‌هایی که تا حالا معافیت مالیاتی می‌گرفتند خواهش می‌کنیم که از امسال به بعد تا 500 میلیارد تومان معافیت مالیات بگیرند، یعنی یک میزان مشخص  معافیت داشته باشند.

وی افزود،کاهش معافیتهای مالیاتی در بودجه 1403 اقدام خیلی خوبی بود.  بر اساس  سیاست‌های رهبری که اعلام کردند در برنامه هفتم مصوب کردیم که معافیت‌های مالیاتی را کاهش دهیم.

بایستی به سمت اینکه معافیت‌ها کاهش پیدا کنند، همچنین فرار مالیاتی درست شود و پایه‌های مالیاتی اصلاح شود، حرکت کنیم تا یک درامد مالیات خیلی خوبی داشته باشیم و فشار به مردم نیاید؛ پس ما یک ریال مالیاتها را افزایش ندادیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟
  • خبر مهم برای طلافروشان؛ جزییات ثبت صورتحساب در ۲ سامانه
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • فعالان طلا و جواهر به ثبت صورتحساب الکترونیکی در 2 سامانه الزامی ندارند
  • نقش سامانه مودیان در شناسایی خودکار معاملات مشکوک و کاهش فرار مالیاتی مشاغل خاص
  • بغزیان در گفت و گو با قدس: اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است که دارایی و موجودی انبار آنها را شفاف می کند
  • خبر خوش بخشودگی مالیات برای مودیان لرستانی